duminică, 31 ianuarie 2010

Despre batranete



10 comentarii:

  1. Prima imi place mai mult!
    Iar starea surprinsa... fara cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambele-s faine insa as fi inversat imaginea (stanga cu dreapta), pentru ca e un pic nefiresc cum se "plimba" ochii privitorului prin cadru.

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant momentul surprins
    imaginea A/N cred ca este mai potrivita pentru situatia de fata

    RăspundețiȘtergere
  4. parca e mai misto batranetea in colori... nu?? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea alb-negru este mai trista. Cea in culori este usor ironica. Acum, nu trebuie sa te sperie batranetea Alex, ca ne cunoastem in carne si oase. Acum cativa ani am citit un interviu cu faimosul actor nord-american Harisson Ford. M-a impresionat enorm, enorm. Henry Fonda a fost un om de o vitalitate deosebita, a murit "pe picioare" si cu o conditie fizica de invidiat. Batranetea este o stare mentala. Daca sufletul si mintea sunt puternice, hrana este sanatoasa - fara multa carne de porc, grasimi, zaharuri si multe legume si fructe si peste, nu neaparat, marin, gandurile frumoase, atunci SUNTEM VESNIC TINERI. Pe postul de televiziune acasa am vazut o doamna, profesoara de aerobic, la mai mult de 70 de ani. Asa ca, Alex, nu-ti fa probleme - respecta cateva reguli simple si un mod de viata, ingrijeste-ti dantura si ai sa fi PURUREA TANAR. Raluca Ioana Agasanu

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt triste amandoua...privirea mosului...profunda si plina de amaraciune, tristete si neimpliniri. ai surprins bine momentul.bv

    RăspundețiȘtergere
  7. Prima, in alb negru este mai reusita. Daca puteai sa blurezi cele doua persoane care se vad in cadru, cred ca era si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. cea bw.clar.
    ar fi fost de exceptia atit compozitia cit si mesajul daca il rugai pe domnul din mijloc sa se ridice si sa faca schimb de locuri cu domnul din planul 3.ar fi fost chiar de exceptie si cred ca pricepi si tu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar fi fost intr-adevar perfect pentru a transmite ideea de trecera a timpului, de imbatranire. Multumesc de comentarii.

    RăspundețiȘtergere