miercuri, 8 decembrie 2010

Caii abandonati din Fierbinti, Ialomita



36 de cai de rasă pură au fost lăsaţi trei săptămâni fără mâncare şi fără apă intr-o ferma din comuna Fierbinti, judetul Ialomita. Şase dintre animale au murit, iar celelalte au ajuns să roadă scândurile grajdurilor. Ferma aparţine omului de afaceri Dorin Cristian Drăgoi. Datorita voluntarilor, primarului si angajatilor primariei Fierbinti, starea cailor a inceput sa se imbunatateasca si se fac demersuri pentru mutarea lor.

8 comentarii:

  1. Da, si intr-adevar a fost o tragedie ce s-a intamplat acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si care mai e situatia in momentul de fata? Au fost salvati acesti ingerasi?

    RăspundețiȘtergere
  3. ..impuskat in cap ...! asta ar trebuii facut ...! impuscat in cap si dat la ciini de la glina ..>!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare dreptate ai Feri...din pacate traim in Romania, si nu e exclus ca nenorocitul sa isi ia caii inapoi. Pentru cine nu stie, proprietarul unei herghelii de min. 30 de animale este scutit de plata impozitului pe orice afacere...asta in caz ca se intreaba cineva de ce tinea caii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai usor ar fi sa fie impuscat in cap .. Nu durere, nu nimic .. Aceasta javra ordinara merita un tratament mai special : prins in lanturi, schingiut de sa-si blesteme si ziua cand s-a nascut iar in final aruncat pe post de pranz sarmanelor animalute flamande de la Glina ..

    In iad sa putrezesti, jigodie ...

    RăspundețiȘtergere
  6. detin grajd de 16 cai si fonduri de ce nu a postat un anunt si preluam eu jumatate dintre ei caci si asa am intentia de a realiza un centru de hipoterapie pt copii cu dezabilitati (nu se va plati nimic)

    RăspundețiȘtergere