luni, 30 noiembrie 2009

Portret

Portret realizat la Muzeul Satului. Nikon D300, mod M, f/5,6; 1/100s; ISO 200;masurare spot; 85mm. Procesat cu Adobe Lightroom, Adobe Photoshop CS4, Helicon Filter.

17 comentarii:

  1. si eu cred la fel. de-a dreptul superb. avea dreptate domnul profesor dinu lazar cand spunea ca dupa ceva timp se va observa diferenta dintre primele fotografii si cele ce vor urma. frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai surpins exact privirea aceea misterioasa, super poza, imi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ce sa mai spun domnule
    foarte bun portretul, foarte bun
    imi place
    daca vrei si ceva critic de la mine: nu imi place rama, mi se pare prea grosa si sare in evidenta, distragand atentia

    RăspundețiȘtergere
  4. deci foarte tare, deci buna poza, deci poti sa-mi vorbesti la pertu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte reusit portretul...Pana acum conduci in top la portrete facute in Muzeul Satului...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu va imbatatzi cu apa rece ...! axul optic unde este ..? a cazut pe jos....?
    ..ochiul sting ii iese din nas...iar albul ochilor da o senzatzie de nefiresc...! zimbetul este la jumatate de drum ..intre ceva si ....altceva ..! nu confundatzi portretul ....cu leapsa pe furate ..!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai la ce aglomeratie era acolo, cam greu cu axul optic. In rest, intr-adevar, imi asum greselile, dintre care cea mai deranjanta e cea cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu vroiam sa iti spun ca ochiul stang este taiat ! La portret ochii si buzele sunt fundamentale ! ori ii cuprinzi doar un ochi si ai o alta perspectiva, ori ii lasi pe amandoi, dar nu ii tai ! In ceea ce priveste buzele, nici nu sti daca zambeste !

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai stiu ce superlative sa folosesc. Seamana cu o pictura, cu tarancuta lui Nicolae Grigorescu. Cred ca am spus tot. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. lasand la o parte axul optic si faptul ca nasul taie ochiul, mie mi se pare o imagine reusita... si mi se pare foarte inspirata alegerea a/n

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce sa zic. Cu toate ca ochiul, nasul si zambetul sunt si parca nu sunt unde trebuie, portretul confera la prima vedere impresia unui portret bun. Imi place mult procesarea ta A/N.

    RăspundețiȘtergere
  12. chiar daca pare putin nefireasca din cauza axului optic aflat pe jos, cum spunea feri, mie imi place pentru ca transmite o stare , pare cumva atemporala...

    RăspundețiȘtergere
  13. constat ca mai mult iti critica fotografia decat ti-o lauda, e pe principiul filozofic "da! da'insa" :) ... pe mine personal nu ma prea ingrijoreaza axul optic si nici ochiul taiat (ca nu-i de cat o expresie, nu-i pe bune) si ma mai uit o data la fotografia, sa-mi redea starea de calm si bine initiala ... imi place f mult, mult mai mult decat s-ar cuveni sa recunosc (ca n-are axul optic pe ax :D)

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac expresia modelului si postprocesarea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumos portret,ochii foarte limpezi,pare sa nu se gandeasca la nimic.Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesant cum a iesit forma ochilor: parca ai creionat conturul lor. Pielea pare cam neteda si stinge putin din naturaletea chipului. Imi place, in schimb, cum ai incadrat portretul.

    RăspundețiȘtergere